Βιογραφικό

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Θεοδώρα Θεοδωράκη

Ονομάζομαι Θεοδωράκη Θεοδώρα Ειρήνη και κατάγομαι από τη Λάρισα όπου και μεγάλωσα.

Η ενασχόληση μου με τον αθλητισμό από μικρή ηλικία με έκανε να συνειδητοποιήσω την σπουδαιότητα και την αναγκαιότητα της σωστής και ισορροπημένης διατροφής και έτσι όταν έφτασε η ώρα της επιλογής σχολής το τμήμα διατροφής και διαιτολογίας ήταν ο πρώτος μου στόχος.

Η φιλοσοφία μου

Η φιλοσοφία μου είναι πως κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και με διαφορετικές ανάγκες και πως με ειλικρίνεια και σεβασμό θα αντιμετωπίζουμε κάθε μια από αυτές.

Βασικός στόχος είναι ο κάθε διαιτώμενος να μπορέσει να με εμπιστευτεί και μαζί να βρούμε την κατάλληλη για αυτόν διατροφική φροντίδα.

Σπουδές

Το 2014 ξεκίνησα τις προπτυχιακές μου σπουδές στο Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης (νυν Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος) οι οποίες ολοκληρώθηκαν το 2018 με βαθμό «Λίαν Καλώς 7,5». 

Το 2019 ξεκίνησα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο πρόγραμμα «Η διατροφή στην υγεία και στη νόσο» του τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με σκοπό την εξειδίκευση στην κλινική διατροφή. Στα πλαίσια των σπουδών εκπόνησα την μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία με τίτλο «Κλινικά χαρακτηριστικά και αιτίες συσχέτισης με το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου: Έρευνα σε ομάδα φοιτητών» .Οι σπουδές μου ολοκληρώθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2021 με βαθμό «Άριστα 8,64».

Η διατροφή στα μέτρα σας !


Θεοδώρα Θεοδωράκη 

Κλινική Διατροφολόγος Διαιτολόγος 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Μετάβαση στο περιεχόμενο